Terug naar de resultaten
Te koop
Mgr. Eestermansstraat 13 in 2328 Meerle

Mgr. Eestermansstraat 13

2328 Meerle, België
Vraagprijs € 615.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze fraaie vrijstaande woning met carport, gelegen op een perceel van ca. 1.065 m². De ligging is ideaal; op een rustige locatie aan het begin van een doodlopende straat en nabij het dorpscentrum van Meerle. De Nederlandse grens ligt op een steenworp afstand en de E19 (Antwerpen-Breda/Rotterdam) is op 8 autominuten te bereiken.

De royale woning biedt een woonoppervlakte...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 187 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Welkom bij deze fraaie vrijstaande woning met carport, gelegen op een perceel van ca. 1.065 m². De ligging is ideaal; op een rustige locatie aan het begin van een doodlopende straat en nabij het dorpscentrum van Meerle. De Nederlandse grens ligt op een steenworp afstand en de E19 (Antwerpen-Breda/Rotterdam) is op 8 autominuten te bereiken.

De royale woning biedt een woonoppervlakte van ca. 187 m² en biedt op de begane grond een zeer royale living, keuken, bijkeuken en twee multifunctionele ruimtes. De eerste verdieping biedt 3 royale slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Middels een vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar.

De royale tuin is fraai aangelegd en voorzien van een terras, gazon en plantenborders. Extra bergruimte heeft u in de tuinhuizen. De tuin is gelegen op het zuiden/zuidoosten en kent hiermee een ideale zonligging.

INDELING
BEGANE GROND

Entree
Entree via royale hal voorzien van een garderobekast en vaste trap naar de eerste verdieping.
De entree biedt toegang tot de deels betegelde toiletruimte, woonkamer, bijkeuken en de twee multifunctionele ruimtes. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Woonkamer
Zeer ruime living van ca. 66 m² met fraaie raampartijen welke u een mooi zicht bieden op de tuin en zorgen voor veel lichtinval. De fraaie doorkijkhaard is zo geplaatst dat u er optimaal van kunt genieten vanuit de zithoek èn de eethoek.
De zeer royale woonkamer is voorzien van maar liefst vijf dubbele openslaande tuindeuren welke toegang geven tot het royale terras en de fraaie tuin.

Keuken
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de deels betegelde, dichte keuken van ca. 12 m². Ook hier geniet u van veel lichtinval door de achter entree en de dubbel openslaande deuren. Het speels opgestelde keukenblok biedt veel bergruimte in de diverse boven-en onderkasten. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, combi oven, koel- vriescombinatie, vaatwasser en 1,5 spoelbak.
Bij de achter entree bevindt zich het luik naar de kruipkelder, welke zich onder de gehele woning bevindt.

Bijkeuken
Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier bevindt zich het aansluitpunt voor de wasmachine apparatuur, droger en het opstelpunt van de CV-installatie (Bosch, dec 2022).

Multifunctionele ruimte
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een van de twee multifunctionele ruimtes welke deze woning rijk is. De raampartijen zorgen voor een aangenaam lichte ruimte. De kamer is o.a. in te richten als kantoorruimte, speelkamer, chillruimte maar zeker ook als slaapkamer.

Multifunctionele ruimte
Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de andere multifunctionele ruimte. Ook deze kamer is lekker licht en is voorzien van dubbel openslaande deuren. In deze kamer bevindt zich ook de meterkast (14 groepen; elektrische installatie is conform en goedgekeurd). Ook deze ruimte leent zich prima als slaapkamer, kantoorruimte, speelkamer, etc.


EERSTE VERDIEPING

Overloop
Middels een vaste trap te bereiken overloop waaraan 3 zeer royale slaapkamers een separate toiletruimte en badkamer gelegen zijn. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamer 1
Royale slaapkamer van ca. 12 m² welke gelegen is aan de linkerzijde van de woning. Opbergruimte vindt u in de vaste kastenwand. Deze slaapkamer beschikt over een wastafel.

Slaapkamer 2
Royale slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, van ca. met dakkapel met openslaande deuren naar het royale balkon. Ook deze kamer heeft extra bergruimte in een ingebouwde kast.

Slaapkamer 3
Royale slaapkamer van ca. welke gelegen is aan de rechterzijde van de woning. Deze kamer beschikt tevens over een wastafel en extra bergruimte in de vaste kastenwand.

Toiletruimte
Deels betegelde toiletruimte voorzien van een zwevend toilet.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer voorzien van een royaal hoekbad, douchecabine en dubbel wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING / BERGZOLDER

Middels een vlizotrap bereikbare royale bergzolder. De bergzolder bestaat uit 3 delen en is gesitueerd boven de gehele woning.

TUIN
De royale en zonnige tuin is gesitueerd op het zuiden/zuidoosten. De sierlijke tuin is speels aangelegd en voorzien van een groot terras, sierbestrating, gazon en diverse planten, bomen en struiken.
Tussen het groen van de tuin staan de tuinhuizen. Hier is genoeg ruimte voor uw fietsen en tuingereedschap.
De royale oprit biedt een carport voor twee auto’s en meer dan voldoende parkeerplek.


Kenmerken
- Alle aanwezige rolluiken zijn elektrisch bedienbaar;
- De achterzijde van de woonkamer is voorzien van zonneluifels;
- Elektrische installatie is conform en goedgekeurd;
- Asbestattest aanwezig;
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.

Opmerkingen
• In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10% van de koopsom opgenomen worden;
In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
• Vragenlijst: de bijgevoegde vragenlijst is geen lijst met garanties maar is uitsluitend bedoeld om vorm, inhoud en structuur te geven aan de mededelingsplicht van verkoper. Het is een uitwerking van dat wat de verkoper aan de koper mededeelt over wat hem bekend is over de woning. De vragenlijst is niet bedoeld om garanties te geven voor zowel zichtbare als onzichtbare gebreken. Met de antwoorden nee op vragen kan ook niet bekend mee worden bedoeld (of als zodanig worden uitgelegd) en dient dus niet als een stellig antwoord te worden gezien. De in deze lijst vermelde (bijzondere) bepalingen vormen een onderdeel van deze koopovereenkomst.
• Niet zelf gebruikt: verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico van koper komen.
• Erfgenamen: het is de koper bekend dat de verkopers in hun hoedanigheid als erfgenamen van de goederen, de onderhavige overeenkomst ter goeder trouw zijn aangegaan, maar dat zij niet geacht kunnen worden de gehele feitelijke en juridische situatie te kennen. Voornoemde erfgenamen hebben zoveel mogelijk informatie verstrekt dan wel de koper in de gelegenheid gesteld om deze informatie zich te verschaffen. Die informatie pretendeert niet een juist en/of volledig weergave te zijn van de actuele situatie. De juridische en/of feitelijke interpretatie en inschatting van alle omstandigheden en risico's, gegevens en informatie is geheel voor rekening van koper. Koper verklaart dat de voornoemde erfgenamen hiermee voldaan hebben aan hun informatieplicht
•Toelichtingsclausule NEN2580: De woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld in een meetrapport. De meetinstructie sluit verschillen in de meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd: "wat u ziet is wat u koopt" en de objectinformatie is van lagere prioriteit. Koper is in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 615.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.288,77 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 187 m² Perceeloppervlakte 1065 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 708 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Indeling Overige inpandige ruimte 15 m² Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Douche, Ligbad, Dubbele wastafel Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Buitenzonwering, Natuurlijke ventilatie Energie Energieklasse C Energie einddatum 06-07-2033 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming gedeeltelijk Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Bosch (Gas Combiketel uit 2022, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Carport Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 5 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Hoogstraten Sectie E Perceelnummer 265 Oppervlakte 1065 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Download PDF

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring