Terug naar de resultaten
Te koop
Parallelweg 16 in 2387 Baarle-Hertog

Parallelweg 16

2387 Baarle-Hertog, België
Vraagprijs € 739.000,- k.k.

Omschrijving

Deze fraaie vrijstaande woning is gelegen op een toplocatie in Baarle-Hertog en beschikt over een zeer fraai aangelegde tuin en een vrijstaande royale schuur van ca 490 m². Deze landelijke woning biedt een woonkamer met semi open keuken en kantoor op de begane grond. Deze ruimte is ook zeer geschikt om in te richten als slaapkamer. De eerste verdieping biedt u 3 royale slaapkamers en een badkamer....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 159 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Deze fraaie vrijstaande woning is gelegen op een toplocatie in Baarle-Hertog en beschikt over een zeer fraai aangelegde tuin en een vrijstaande royale schuur van ca 490 m². Deze landelijke woning biedt een woonkamer met semi open keuken en kantoor op de begane grond. Deze ruimte is ook zeer geschikt om in te richten als slaapkamer. De eerste verdieping biedt u 3 royale slaapkamers en een badkamer. Extra bergruimte heeft u in de kelder, middels een vlizotrap te bereiken bergzolder en niet te vergeten de grote schuur. Op de riante oprit is plaats voor meerdere auto’s en is af te sluiten met een elektrische poort.

De buurt staat bekend als rustig en heeft een ideale ligging, vlakbij het centrum van Baarle. Baarle is een gezellig dorp waar het heerlijk toeven is. Enerzijds een levendige dorpskern met o.a. winkels, horeca, sportvoorzieningen en scholen. Anderzijds de rust van het platteland en de prachtige natuur met vele recreatiemogelijkheden. Ook is Baarle een uniek enclavedorp welke bestaat uit België en Nederland en biedt het beste van twee werelden en twee landen. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar.

De uitvalswegen zijn op korte afstand en de steden Breda en Tilburg zijn met ca. 30 autominuten bereikbaar. De Belgische steden Turnhout en Hoogstraten liggen zelfs nog dichterbij.

Bent u op zoek naar een familiewoning op een royaal perceel van maar liefst 1.900 m² met een flinke schuur? Rust, privacy en ruimte en dit alles op een fijne plek in Baarle-Hertog? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!


INDELING

Begane grond

Entree
De prachtig aangelegde voortuin leidt u tot de imposante entree welke toegang biedt tot de hal met vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken.

Woonkamer
De woonkamer biedt een knusse zithoek aan de voorzijde van de woning. Gezellig dineren met familie en vrienden kan in het achterste gedeelte van de kamer. De schouw met gashaard staat in het midden hiervan zodat u vanuit de gehele kamer kunt genieten van de aangename warmte en sfeer.

De kamer is voorzien van fraaie raampartijen welke u een mooi zicht bieden op de tuin en zorgen voor veel lichtinval. Dubbele tuindeuren bieden u toegang tot de nette achtertuin. De woonkamer is voorzien van een fraaie travertin vloer en de muren en plafonds zijn voorzien van stucwerk wand en plafondafwerking. De open verbindingen geven een fraaie doorkijk naar de keuken.

Semi open Keuken
Deze luxe en zeer complete keuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin en staat in open verbinding met de woonkamer. De leefkeuken is voorzien van een hardstenen blad en eiland. Het eiland heeft een barfunctie voor 2 personen. De keuken is voorzien van een fraaie tegelvloer.

De keuken is gemaakt uit vol eiken hout en voorzien van diverse luxe apparatuur, zoals een inductie kookplaat, ingebouwd afzuigsysteem, quooker, combi-oven, stoomoven, vaatwasser, koelkast, diepvries, wasbak en zelfs een ingebouwd koffieapparaat.

Kelder
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder van ca 9 m².

Kantoor
Vanuit de keuken heeft u toegang tot het royale kantoor van ca 18 m². De ruimte is heerlijk licht door de vele raampartijen en biedt zeer veel opbergruimte in de aanwezige vaste kasten. In een van deze vaste kasten bevindt zich ook de meterkast. De vloer is voorzien van volle eiken planken.

Deze multifunctionele ruimte kan ook een perfecte speelkamer of chillruimte zijn. Liever slapen op de begane grond? Ook daar is deze ruimte perfect geschikt voor.

Portaal
Vanuit de keuken heeft u toegang tot het portaal met achter entree. Het is fraai binnenkomen bij deze entree. De vloer is voorzien van dezelfde tegelvloer als in de keuken. Er is een natuurstenen wastafel met klassieke, landelijke kranen en een ingebouwde kast. Ook heeft u vanuit dit portaal toegang tot de toiletruimte en cv-ruimte. Ook hier is de fraaie tegelvloer doorgelegd. De toiletruimte bevat een zwevend toilet.

Eerste verdieping

Overloop
Middels een vaste trap te bereiken royale overloop waaraan 3 keurig afgewerkte, ruime slaapkamers en een badkamer. Op de badkamer na is de gehele eerste verdieping voorzien van een fraaie volle eiken planken vloer.

Slaapkamer 1
De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt een fraai uitzicht over de landerijen. Deze royale kamer van ca 20 m² (inclusief de vaste kasten) biedt meer dan voldoende opbergruimte in de vaste kasten.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer van ca 10 m² is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van 2 vaste kasten. Ook deze slaapkamer biedt een prachtig uitzicht op de landerijen.

Slaapkamer 3
Royale slaapkamer van ca 11 m² (exclusief de vaste kasten wand) welke gelegen is aan de voorzijde van de woning.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer van ca 9 m² is voorzien van een douche, ligbad, staand toilet en een dubbel wastafelmeubel. In de badkamer is het luik ten behoeven van de vlizotrap gesitueerd.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap bereikbare royale bergzolder. De aanwezige raampartijen maken het tot een aangenaam lichte verdieping.

Schuur
Deze fraaie landelijke woning biedt naast een keurige tuin ook een royale vrijstaande schuur met een afmeting van maar liefst ca 42.00 x 12.00 m. Aan de voorzijde heeft de schuur een brede elektrisch bedienbare roldeur en twee loopdeuren. Aan de voorzijde van de schuur zijn 5 aparte ruimtes. U treft hier een wasruimte met aansluitpunt voor de wasmachine apparatuur, een werkplaats en meerdere bergingen. Achter is er een grote open ruimte. Aan de zijkant van deze voormalige (paarden) stal zijn meerdere loopdeuren voorzien. De schuur is voorzien van 42 zonnepanelen. In het dak van de schuur is asbest aanwezig. We verwijzen u hiervoor naar het aanwezige asbestrapport.

Tuin
De woning met vrijstaande schuur staat op een perceel van maar liefst ca 1.900 m² en heeft als extra aantrekkingskracht dat het perfect geschikt is voor mensen die houden van het buitenleven.

De tuin heeft een enorme omvang en is prachtig aangelegd. Er zijn diverse borders, hagen, gazon, terrassen en diverse beplanting, bomen en struiken. Aan de achterzijde van het perceel kijkt u vrij weg over de weilanden. Aan rust en ruimte geen gebrek!

De royale oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s en is afsluitbaar middels een elektrische poort.
Ook is er een beregeningsput aanwezig.

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een grote vrijstaande schuur op een royaal perceel?
Neem dan snel contact met ons op om de sfeer en mogelijkheden te bekijken!

Overweegt u om te emigreren naar België? Op de website www.grensinfo.nl vindt u enorm veel informatie.

Kenmerken
- Keurig afgewerkte landelijke vrijstaande woning met grote vrijstaande schuur;
- Perceel van maar liefst 1.900 m²;
- Gelegen op een rustige locatie op een steenworp afstand van het centrum van Baarle;
- De volledige elektra keuring, EPC certificaat en asbest attest kunt u bij Broeders Makelaardij opvragen;
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.

Opmerkingen
• In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10% van de koopsom opgenomen worden;
In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
• Asbestclausule: in het object kunnen gezien het bouwjaar asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid.
•Toelichtingsclausule NEN2580: De woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld in een meetrapport. De meetinstructie sluit verschillen in de meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd: "wat u ziet is wat u koopt" en de objectinformatie is van lagere prioriteit. Koper is in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
• Ouderdomsclausule: het is aan koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 63 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die bij aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst komt voor rekening en risico van koper.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 739.000,- kosten koper Prijs per m² € 4.647,80 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 159 m² Woonkameroppervlakte 36 m² Perceeloppervlakte 1900 m² Externe bergruimte 491 m² Inhoud 667 m³ Indeling Overige inpandige ruimte 25 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Toilet, Dubbele wastafel, Ligbad Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Voorzieningen Zonnepanelen Energie Energieklasse D Energie einddatum 08-09-2033 Isolatie Grotendeels dubbelglas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 8 auto's Totaal aantal garages 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Baarle-Hertog Sectie C Perceelnummer 0044 Oppervlakte 1900 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring