Terug naar de resultaten
Te koop
Kievit 12 265 in Baarle-Nassau 5111 HD

Kievit 12 265

5111 HD Baarle-Nassau
Vraagprijs € 198.500,- k.k.

Omschrijving

Nette vrijstaande recreatiewoning gelegen op Parc de Kievit in Baarle-Nassau op 292 m² eigen grond.
De recreatiewoning is voorzien van een woonkamer, keuken, eetkamer/kantoorruimte/multifunctionele ruimte, badkamer en twee slaapkamers. Op de oprit kunt u uw auto parkeren.

De recreatiewoning is gelegen op één van de mooiste locaties van het Parc de Kievit.
Aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1996 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nette vrijstaande recreatiewoning gelegen op Parc de Kievit in Baarle-Nassau op 292 m² eigen grond.
De recreatiewoning is voorzien van een woonkamer, keuken, eetkamer/kantoorruimte/multifunctionele ruimte, badkamer en twee slaapkamers. Op de oprit kunt u uw auto parkeren.

De recreatiewoning is gelegen op één van de mooiste locaties van het Parc de Kievit.
Aan de achterzijde van de woning heeft u een prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Het park is gelegen midden in de natuur, in het buitengebied van Baarle-Nassau, omgeven door prachtige bossen. Parc de Kievit biedt u luxe en comfort in een sfeervolle omgeving. Een plek om tot rust te komen, omringd door natuur en met optimale privacy. De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Bij het park zijn fietsen en steps te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbalveld, professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen. Binnen circa 15 minuten is de A58 te bereiken.


INDELING

Hal
Entree via hal met een vaste kast waarin opstelling cv-combiketel (Intergas, 2022). Vanuit de hal is de woonkamer en de badkamer te bereiken.

Badkamer
Deels betegelde badkamer voorzien van een toilet, wastafelmeubel, douchecabine en een aansluitpunt voor de wasmachine.

Woonkamer
Woonkamer van circa 25 m² (inclusief open keuken) voorzien van een meterkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) en een schuifpui welke toegang biedt tot de tuin.

Keuken
Keuken met een keukenblok in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, spoelbak en een koelkast.
Keuken met een

Eetkamer
8-hoekige kamer welke te gebruiken is als eetkamer/kantoor/zithoek. Deze kamer is voorzien van veel raampartijen waardoor er veel lichtinval is.

Slaapkamer 1
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer 2
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde.

Buiten
De recreatiewoning is gelegen op een perceel van 292 m² grond en heeft een prachtige ligging op het park. Het is gelegen aan de rand van het park waar u een vrij uitzicht heeft over de landerijen.
Er is plek om uw auto te parkeren op eigen terrein.

De tuin is gelegen rondom de woning en is gesitueerd op het zuidwesten. De tuin biedt veel privacy en rust en is voorzien van bestrating, planten en struiken.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin middels een schuifpui.
U kunt op meerdere plekken in de tuin genieten van de zon of juist de schaduw.
Vanuit uw tuin loopt u middels een poortje via een zandweg zo de bossen in.

Extra bergruimte is aanwezig in de houten berging van circa 2,55 m x 1,45 m en overkapping van circa 3,50 m x 1,45 m.


Kenmerken
- Bestemming: recreatie;
- Vrij uitzicht aan de achterzijde;
- De recreatiewoning is voorzien van dubbele beglazing en het dak is geïsoleerd;
- De huidige parkkosten bedragen ca. € 2.100,- per jaar (2023);
- Koper dient zelf een nieuwe parklasten overeenkomst af te sluiten met de parkbeheerder;
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.

Opmerkingen
• In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10% van de koopsom opgenomen worden;
In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
•Toelichtingsclausule NEN2580: de woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
• Permanente bewoning niet toegestaan Permanente bewoning niet toegestaan. Koper is ermee bekend dat het verkochte gebruikt dient te worden als recreatiewoning en niet mag worden gebruikt voor permanente bewoning.
• Parklasten overeenkomst Koper dient met de beheerder van recreatiepark de Kievit, genaamd: Parc De Kievit Beheer B.V. een nieuwe parklasten overeenkomst af te sluiten, ingaande per datum van de notariële eigendomsoverdracht. Verkoper en diens makelaar zijn niet verantwoordelijk voor een nieuw af te sluiten overeenkomst van de koper met de beheerder van het park.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 198.500,- kosten koper Prijs per m² € 2.646,67 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1996 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 75 m² Perceeloppervlakte 292 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 294 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wasmachineaansluiting, Wastafelmeubel, Toilet, Douche Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Energieklasse C Energie einddatum 25-01-2034 Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2022, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Baarle-Nassau Sectie F Perceelnummer 1182 Oppervlakte 292 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Kievit 12 265 in Baarle-Nassau 5111 HD Kievit 12 265 in Baarle-Nassau 5111 HD

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring